Kultsa-klubilla Jarkko Niemi & Swing Band

Lauantaina 23.3. Kultsa-klubilla vierailee karismaattinen Jarkko Niemi upean Swing bändin kera. A Swingin' Affair -ilta toteuttaa Jarkon pitkäaikaisen haaveen Sinatran Capitol Records -kauden tuotannon esittämisestä hienon bändin säestyksellä! "Laulujen valinnassa oli positiivinen ongelma: hyviä lauluja on yksinkertaisesti liikaa yhteen iltaan esitettäväksi! Valitsin lopulliset laulut (omista suosikeistani) lähinnä sillä perusteella, että ne joko merkitsevät minulle jotain henkilökohtaisesti tai ovat muuten tärkeitä Sinatran tuotannossa", Jarkko kertoo.

Suurin osa illan lauluista on lähtöisin iloisista swing -levyistä kuten "Songs For Swingin' Lovers" tai "A Swingin' Affair". Mukana on myös traagisempia lauluja hyvinkin tummasävyisiltä teema-albumeilta kuten "In The Wee Small Hours" ja "Only the Lonely".

Tämä on projekti jossa useimmat laulut ovat joko Broadway-musikaaleista tai Hollywood-elokuvista. Laulujen säveltäjinä ja sanoittajina ovat muun muassa Cole Porter ja Gershwin veljekset joiden teoksista muodostui "The Great American Songbook", suuri amerikkalainen laulukirja. Laulut joista on tullut klassikoita ja jazz-standarteja. Sanoitukset ja sävellykset joilla on aina ollut paikkansa ihmisten sydämissä.

Illan orkesterissa ovat mukana:

Jarkko Niemi, laulu

Pasi Kuivalainen, kitara

Juha Ahvenainen, piano

Esa Lindroos, basso

Mikko Pietinen, rummut

Aino Mensonen, tenorisaksofoni

Kalle Ryökäs, alttosaksofoni


La 23.3. klo 19

Kesto: n. 2 h

Liput: Ennakkoon 15 € / Ovelta 17 €


Valokuva: Iiro Kaukiainen

Tuotanto: Virve Laasonen


Kiitokset: Memmu Lankila