Kultsan pitkän impron festarit

Kultsan pitkän impron festarit 20.4.2024

Viime vuonna alkunsa saaneet Kultsan pitkän impron festarit tulevat taas! Tänäkin vuonna yhden päivän aikana nähdään yhteensä yhdeksän esitystä!

Festaripäivä on jaettu kolmeen slottiin, joissa jokaisessa esiintyy kolme ryhmää.  

Slotti 1 | klo 14-15.45 

Slotti 2 | klo 16.30-18.15

Slotti 3 | klo 18.45-20.30 | Esiintyjät

klo 21.00 Mikäoke


Festaripassilla voit nauttia kaikki yhdeksän esitystä. Passin hinta on 25 euroa ja voit ostaa sen tästä>>

Mikäli jostain syystä haluat nähdä vain yhden slotin esiintyjät, ostat siihen 10 euron hintaisen pääsylipun ovelta (ennakkomyynti päättynyt!).


Kaisa Kokko-Palmerin Lähemmäksi-työpaja 20.4. klo 10-13.00

Festaripäivän aamu tarjoaa hienon työpajan kaikille improharrastajille. Kaisa Kokko-Palmerin vetämässä työpajassa tutkitaan läheisyyttä ja intiimin tunnelman luomista teatterissa uskottavasti fiktion keinoin. Mikä saa aikaan uskottavat ihmissuhteet lavalla? Kuinka voimme välittää tunteita siten, että ne saavat yleisön ihastumaan ja huokailemaan, myötäelämään tarinan ja hahmojen mukana?

Näyttelijäntyön välineisiin kuuluvaa läheisyyden näyttämistä sekä improvisoiduissa kohtauksissa koskettamista tutkitaan turvallisen ilmapiirin ja omien rajojen suojissa. Keskustelemme mieltämme askarruttavista kysymyksistä, jaamme ajatuksia ja luomme turvallisen ilmapiirin, jossa on luontevaa harjoitella näitä taitoja. Kyseessä ovat todellakin opittavat ja ymmärrettävät taidot, jotka ovat tärkeä osa teatterintekijöiden ammattitaitoa! Tule tutkimaan sitä, miten saat kokonaisen uuden osa-alueen omaan teatterin tekemiseesi.

Kaisa Kokko-Palmer (KM) on tehnyt improvisaatioteatteria liki kaksikymmentä vuotta niin näyttelijänä, ohjaajana kuin kouluttajanakin sekä Suomessa että ympäri maailman. Päätyökseen Kaisa opettaa improvisaatio-opiskelijoita teatteri-improvisaatioon ja näyttelijäntyöhön keskittyvässä koulussa, Impro Helsingissä. Lisäksi hän tekee soveltavan improvisaation ja vuorovaikutukseen keskittyviä koulutuksia työyhteisöissä ja oppilaitoksissa sekä ohjaa tilauksesta eri teattereissa ja yhteisöissä. Kaisan voi nähdä myös teatterien lavoilla muun muassa Improvokaatio-kollektiivin ja Crocodile Paws:n riveissä.

Työpajan kesto 3h

Hinta 53€

Huom.  Työpaja on loppuunmyyty!

Osta paikkasi tästä